Mesto, kde se sny stávají realitou...

Mesto, kde se sny stávají realitou...

pondělí 23. února 2015

Skloubit čas a chuť...

...dohromady, je někdy skoro nemožné..

Lék na pocuchané nervy..

Přestože venku je nádherné téměř jarní počasí, já už mám zase jednu ze svých podzimních nálad.. Jsem realista, jak už jsem tady několikrát zmínila, a tak vím, že ta nálada je shoda několika událostí - snažím se trošku zhubnout a začala jsem přísněji dodržovat zdravou stravu = méně cukru a vůbec žaludečního potěšení.., dětičky se střídají v nemocech, dneska má Prvorozený teplotu, ale nic jiného mu není (tak jsem zvědavá a čekám, jestli z toho něco bude), včera se k nim přidal i manžel (známe chlapy s rýmičkou nebo bebíčkem, že..) a v neposlední řadě jsem dneska dostala menses.. Jak se říká: "když se to se*e, tak se to se*e". A já jsem taky jen člověk a neumím se dostatečně ovládnout. No, co vám budu povídat, zobla jsem si Magne B6 a čekám, až mi bude líp :-)

Ale než jsem propadla této zvláštní beznaději, stihla jsem i něco tvořit. Třeba první čtverec pro charitativní akci "upleť čtverec"...


...nebo moje první háčkováné šatky pro panenku...


...konečně jsem dodělala háčkovaný polštář...


A když jsou dětičky zdravé nebo lépe řečeno bez teplot a můžou ven, chodíme krmit velbloudy. Suchým chlebem a suchým pečivem, občas vezmeme i nějaká jablíčka nebo mrkev. V naší vesnici má totiž zimoviště cirkus Kopecký. A taky kreslíme křídou na silnici v naší ulici..


Taky jsem přečetla knihu Vybíjená od Michala Viewegha, protože chci jít do kina na stejnojmenný film a já ráda srovnávám knihu s filmem, přestože vím, že kniha u mě vždycky vyhraje..

Děkuji, že jste mě "vyslechli", už je mi o poznání líp :-)

Mějte se spokojeně!
M.


★♡★ Děkuji za návštěvu a zase se stavte! ☆♥☆