Mesto, kde se sny stávají realitou...

Mesto, kde se sny stávají realitou...

středa 15. ledna 2014

Moje (ne)účast...

... je snad omluvitelná tím, že většinu času věnuji dětičkám a trošku taky háčkování.
Minulý týden jsme byli s rodinkou na horách v Bedřichově a moc jsme si to užili :-) Sníh byl sice jen na sjezdovkách a to ještě poskromnu, ale Prvorozený se ve svých čtyřech letech naučil sám sjet kopec (ráda bych napsala lyžovat, ale k tomu mu ještě trošku chybí :-) ) a tak s taťkou brázdil dětskou sjezdovku a já jsem s Treperendou v golfkách brázdila skoro jarní silnice.
Během toho týdne jsme stihli i dva výlety, jeden do libereckého bazénu a druhý do IQ Parku a Labyrintu v Babylonu. Oba výlety jsme si všichni užili, což oceňuju, protože se nestává často, abysme se všichni dobře bavili..
Na horách jsem stihla Treperendě uháčkovat čepici, abych ji po příjezdu domu vypárala, protože byla velká a padala malé do očí.. No a vzhledem k tomu, že se vozí v kočárku a má dost času si čepici tahat, posouvat a sundavat, nezbylo mi nic jiného, než čepici vypárat a uháčkovat znovu.. už se na tom usilovně pracuje a myslím si, že zítra bude hotovo.
Taky jsem stihla přečíst další díl Padesáti odstínů, a to Padesát odstínů temnoty. A musím říct, že druhý díl mě bavil víc než první. V elektronické podobě mám i Padesát odstínů svobody, ale to mě zatím nezaujalo a tak radši háčkuju :-)
Jen mě mrzí, že nejsem tak vášnivá fotografka jako vy ostatní blogerky, a tak nefotím ani svoje dílka, ale ani nic dalšího.. Na mou obranu nutno říct, že u nás v rodině je za fotografa manžel a já když něco vyfotím, tak to stejně není k použití.. :-o
Ale já se překonám, všechno nafotím a pak vám sem vložím fotky svých dílek, abyste mi věřili, že taky něco tvořím :-)

Krásný večer vám všem, které jste můj blog poctily svou navštěvou a věnovaly mému příspěvku chvilku ze svého drahoceného času a věřte, že vaše blogy navštěvuji a i když moc často nekomentuji, poctivě čtu všechny vaše články :-)

Mějte se spokojeně
M.