Mesto, kde se sny stávají realitou...

Mesto, kde se sny stávají realitou...

neděle 15. prosince 2013

Dlouho jsem tu nebyla..

..nějak jsem neměla čas, abych přidala nový příspěvek. Však to znáte sami, teď před Vánocema je toho tolik, co se musí stihnout. Do toho byl nemocný nejdřív Prvorozený, měl vysoké teploty a ošklivý kašel a týden na to byla nemocná Treperenda, ta měla laryngitidu a  teploty a pak dostala antibiotika. Dostat je do ní byl nadlidský úkol, přestože antibitotika byla tekutá, vpravit je do té její pusiny dávkovčem prostě nešlo a když se to povedlo, šlo to ven. Nakonec jsem na ni vyzrála a míchala ji to do pití - vypije deci na jeden zátah, tak jsem měla jistotu, že to do ní dostanu všechno a najednou.

Snažím se každou volnou chvilku háčkovat, už mám hotové rukavice pro Prvorozeného, jen je musím vyfotit a vložit sem. Ted´ pracuju na čepici pro mého fitnes trenéra, ale asi ji do Ježíška nestihnu.. neuváženě jsem si totiž od kamarádky půjčila knihu Padesát odstínů šedi a nemůžu se od ní odtrhnout. Je to strašně čtivé, i když děj a hlavní postavy jsou na můj vkus moc "červeno-knihovnové", přesto mě autorka pořád drží v očekávání, co bude dál a nemůžu se od knížky odtrhnout.

Také jsem pekla chleba, podle receptu Lenky H. Dělala jsem ho už po několikáté a byl opět luxusně vynikající. Díky Leni!





Krásnou adventní neděli.
Užívejte předvánoční atmosféry a mějte se klidně!
M.